Vanaf 1 januari 2016 heeft Absolute Quality Time een nieuwe dienst:

Seniorenondersteuning: uw persoonlijke assistente.

Mijn dienstverlening begint waar de zorg (helaas) stopt! De huidige zorg in Nederland is niet meer wat het ooit eens was…… heel veel klussen mogen door de bezuinigingen doodgewoon niet meer uitgevoerd worden. Het is een tijd waarin de overheid zich terugtrekt en de zorg verder verschraalt en waarin u steeds meer op uzelf als senior bent aangewezen. Absolute Quality Time heeft hiervoor een nieuwe dienst in haar pakket opgenomen.

De nieuwe arrangementen van Absolute Quality Time:

  • Personal Assistant
  • Poetsarrangement
  • Ondersteuning na overlijden

Uw Personal Assistant

In een tijd waarin Nederland vergrijst en de overheid steeds minder daarbij betrokken lijkt, is men steeds meer op zichzelf aangewezen. U wilt liever zelfstandig blijven, maar u kunt wel wat hulp of gezelschap gebruiken? Uw vader of moeder woont wat verder weg en u vindt dat zij wel wat extra hulp of gezelschap gebruiken? Als Personal Assistant kan ik hulp bieden waar dat gewenst is of nodig is. Ik help senioren o.a. door hen thuis de thuisadministratie te ordenen en structuur in aan te brengen. Maar ook een stukje sociale verzorging is soms gewenst. Gezelschap, stukje wandelen, samen boodschappen doen, een familielid bezoeken of zo maar een uitstapje…. Doordat AQT maatwerk aanbiedt, zijn al uw wensen bespreekbaar. Ik kom vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken. Samen komen we hier wel uit!

De overheid kan hier in sommige gevallen een subsidie voor verstrekken; de PGB (Persoonlijk Gebonden Budget). De gemeente en/of uw zorgverzekeraar beslissen uiteindelijk of u hiervoor in aanmerking komt. Meer informatie is te verkrijgen op de website: www.regelhulp.nl.

Poetsarrangement

Veel zinvolle huishoudelijke klussen mogen niet meer uitgevoerd worden. Bij Absolute Quality Time is dat niet het geval. Moet de kelder of zolder opgeruimd worden? Geen probleem. Opruimen van (keuken)kasten en laden, koelkast schoonmaken, extra aandacht aan de badkamer? Ook geen probleem! Wij gaan verder dan alleen maar ‘schoon voor het oog’! Strippenkaart is onbeperkt geldig.

Ondersteuning na overlijden

Er komt veel bij kijken als er iemand overlijdt. Vooral als dit een alleenstaande (ouder) betreft. Er moeten abonnementen opgezegd worden, het huis moet leeg, de laatste rekeningen betalen, huur opzeggen of misschien moet het huis verkocht worden, makelaar en notaris inschakelen; zoveel om op te noemen! Absolute Quality Time kan u hierbij ondersteunen door alle administratie op te pakken en al het regelwerk op ons te nemen. Voor meer informatie voor wat Absolute Quality Time voor u kan betekenen, kunt u contact opnemen met ons. Wij bieden een ‘All-inclusive Pakket op Maat’ aan. Het kennismakingsgesprek (eventueel met jurist) is gratis. Wij komen bij u thuis, als u niet in de gelegenheid bent om op onze locatie (Zeewolde) te komen. In geval van een thuisbezoek rekenen wij een bescheiden reiskosten van € 0,19 per kilometer.

Tarieven

Om een optimale service en kwaliteit te kunnen bieden, werkt AQT met een urenpakket, dat op uw wensen wordt samengesteld. Dienstverlening van Absolute Quality Time wordt altijd verzorgd door dezelfde, vertrouwde persoon.

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten.

Dienst Uren Prijs
Personal Assistant Dagdeel van 4 uur (of 2 x 2 uur) € 125
Poetsarrangement Strippenkaart van 20 uur (onbeperkt geldig) € 500
Ondersteuning na overlijden Op aanvraag: eerste gesprek is gratis.

Wij bieden u een ‘All-inclusive Pakket op Maat’ aan.

Op aanvraag