Disclaimer

Algemeen
Absolute Quality Time besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud en samenstelling van haar site. Door deze website te bezoeken of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken of door toegang tot deze website aan te vragen, gaan gebruikers akkoord met de Algemene Voorwaarden van deze site.

Aansprakelijkheid
Absolute Quality Time is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit gebruik van de informatie op Absolute Quality Time. Absolute Quality Time geeft geen garanties met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van de gepubliceerde informatie.
Absolute Quality Time bevat soms verwijzingen (links) naar websites van externe partijen. Indien er sprake is van een externe link, is Absolute Quality Time niet verantwoordelijk voor deze site(s) en de inhoud ervan.
Aan de aangeboden informatie op Absolute Quality Time kunnen geen rechten worden ontleend.

Downloaden
Bestanden kunnen behalve door Absolute Quality Time eveneens door community leden in het Social Network worden aangeboden. Het downloaden van bestanden is op eigen risico. Absolute Quality Time is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het downloaden van bestanden.

Technisch functioneren
Absolute Quality Time besteedt de uiterste zorg aan de gebruiksvriendelijkheid en de technische ondersteuning van haar site maar kan echter niet het foutloos en/of ononderbroken functioneren ervan garanderen. Absolute Quality Time is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het tijdelijk buiten gebruik zijn van de site.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij Absolute Quality Time en haar gebruikers (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Het staat vrij om teksten en beeld te delen via de socialmediadeelbuttons. Voor het gebruik van content kun je contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Aanpassingen Disclaimer
Absolute Quality Time heeft het recht de Disclaimer op elk gewenst moment aan te passen. Wijzigingen worden op de website kenbaar worden. De meest actuele Disclaimer is te allen tijde in te zien op de website. De link naar deze Disclaimer, het Privacy Statement en de Algemene Voorwaarden staan onderaan op elke pagina van de website.