Juridische ondersteuning

Waarschijnlijk vaker dan u lief is, heeft u weleens juridisch advies nodig!
Wij zijn blij dat wij deze dienst ook aan kunnen bieden.

Kostenbesparend
Door met onze jurist uw zaak voor te bespreken, kunt u veel kosten besparen op een advocaat. Onze jurist kan uw zaak zo voorbereiden, dat een advocaat minder tijd in rekening zal brengen. Onze juridische afdeling kunt u per e-mail of telefonisch bereiken; uw vraag zullen we in kaart brengen en onze jurist zal contact met u opnemen.

Eerste intakegesprek is altijd gratis!
Vooraf zal onze jurist een schatting maken van de werkzaamheden en de kosten die eraan verbonden zijn. U weet precies waar u aan toe bent!

Onze juridische afdeling is een laagdrempelig en dynamisch met een duidelijke uitleg.
• Hebt u twijfels bij een overeenkomst, een deal die gesloten moet worden of moet er een debiteur (die niet betaalt) worden aangeschreven? Absolute Quality Time is u graag van dienst!
• Op privégebied kunnen wij u ook van dienst zijn: wij kunnen u van dienst zijn bij een (eventuele) scheiding zonder advocaat! Door onze jurist wordt eerst een inschatting gemaakt of uw zaak voorgelegd moet worden aan de rechter of dat via mediation de lucht geklaard kan worden.
Heeft u een bedrijf en u wilt scheiden? Ook dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Onze juridische adviseur werkt tegen een van te voren vastgesteld tarief en maakt een inschatting van de werkzaamheden, zodat u nooit voor een verrassing zult staat! Absolute Quality Time neemt altijd vooraf contact met u op als werkzaamheden langer dan gepland duren!

Voor telefonisch advies is onze jurist elke woensdag van 19:00 tot 20:00 uur bereikbaar.